Castaways - Halong Bay

Vi kom hjem fra Mai Chau søndag kveld rundt kl 18 og mandag morgen kl 07 dro vi fra hostellet med snuten mot Halong Bay. Det var tøft. Vi hadde meldt oss på turen til Castaways, en øy ute i Halong Bay, hvor vi skulle tilbringe 2 netter med en stor gjeng fra hostellet. Det var utrolig kos, for 4 av de vi var med i Mai Chau, skulle også, så vi ble en god gjeng. Etter tilsammen 5 timers reising i buss, båt, buss, og båt, kom vi endelig frem til den vakre øyen. 
 
 
 
 
Vi fikk tildelt bungalower som var så og si helt åpne, og fikk forklart reglene for turen. Blant dem var det at vi alle var en familie i 3 dager, så hver gang noen sa ordet MIN, ble man straffet med 10 pushups. Samme gjaldt ordet TI, da ble man også straffet med 10 pushups. Vi var en bola gjeng da vi dro derfra noen dager senere for å sirre sånn. Første dagen var dagen med aktiviteter, og vi fikk prøve fjellklatring og magerister og kajakk. Og kvelden var det partypartyy.
 
 
 

Samme kveld oppdaget vi noe som ikke var like gøy. Vi hadde rottebesøk i bungalowen.. Heldigvis var en av gutta tøff og tok den bort ved hjelp av en pinne, men det satte en støkk i oss. Usj. 

Dagen etter dro vi på båttur aka booze cruise. Det var utrolig trist egentlig, for vi måtte la Stef være igjen på stranden og vinke henne farvel fra båten :( Hun måtte dra tilbake til Hanoi samme dag for å rekke flyet morgenen etter.. Følte oss ikke helt i humør til DF da vi gikk triste ombord med tårer i øynene. Men det gikk ganske fort over. Vi fikk nye regler i tillegg til TI og MIN. På båten fikk man straff hvis man brukte høyrehånden til å holde drikken, og måtte da shotte heile driten. Hele dagen cruiset vi rundt i Halong Bay, badet, padlet med kajakker inn gjennom en grotte, badet mer, og bare koste oss.
 
 
Siste dagen pøsregnet og tordnet det, så det var ganske greit at vi skulle hjem. 

Det var en utrolig bra tur, vi fikk sett og opplevd masse fint og hadde det altfor gøy :)

Kommentarer

  1. Takk for historie og bilder. Dere er jammen flinke til å finne opplevelser - antakelig for livet!!

    SvarSlett

Legg inn en kommentar