Fra Nha Trang til Ho Chi Minh



Vi er endelig fremme i Ho Chi Minh City / Saigon. Etter timer med krangling og frustrasjon med busselskapet som egentlig ikke ville la oss dra igår kveld til tross for at vi hadde bestilt plasser, kom vi oss endelig på en buss rundt kl 22. Vi hadde veldig hell i uhell; fikk en bedre buss enn forventet og færre timer reise (8 istedenfor 11). Vi trodde vi hadde fått den verste plassen ever da vi ble tildelt 3-setteren bakerst i bussen som vi måtte dele med en fremmed mann, men det er kanskje de diggeste plassene vi har hatt på nattbuss så langt!! 

 Bussen ruller og 3-seter ruler.

 

Vi er uthvilte og fulle av energi etter 3 netter i paradis med yoga, soling, aktiviteter, deilig mat, 3 massasjer og møte med mange fine folk. Fyttigrisen så fint vi har hatt det. 
 


  

 
 
Nå har vi sovet litt på sofaene på hostellet og skal snart ha frokost, før vi drar på krigsmuseet og så til Cu Chi tunnels på ettermiddagen. Vi har hørt blandede meninger om byen, med historier om tyverier, uvennlighet, diskriminering fra turguider mot europeere etc. Men vi har bare en dag og den er full med trygge planer allerede, så forhåpentlig blir det veldig bra. Vi gleder oss!

Lokal tid: 07.40 // Temperatur: 28*C // Humør: spent

Kommentarer