Mat

For to dager siden var jeg på middag med Vaniss og Tim, to jeg går på skole med i Toulouse og som er fra Hong Kong. Det var utrolig hyggelig. Tim tok oss med på en veldig lokal restaurant i Tuen Mun. Vi spiste kyllinggryte, biff i sursøt saus med ananas, grønnsaker og en morsom rett med squash og tørkede reker (?). Her i Asia tilbereder de ikke mat på samme som oss, som vi vet, men når det kommer til måten de behandler kjøtt så sliter jeg litt med å takle det. Her i Hong Kong er ALT med. Sener, fett, ben, hoder, hud, ALT. Og når du da er vant til Prior kyllingfilet er det en smule vanskelig å omstille seg. Meen, nå har jeg jobbet med det i noen måneder og det blir bedre for hver gang. Litt bedre hvertfall.


Ser du nøye på bildet, kan du se at det er en kyllingfot i kyllinggryten til venstre. NAM.


Igår dro Maria, Stef, Crista og jeg på Korean BBQ. Det var utrolig digg! Mye rare grønnsaker, godt kjøtt og maassee ost. nom. Etterpå dro Stef og jeg på Tan's dessert og spiste en vilt digg vaffel med krem, banan og sjokoladesaus. Foodgasm.

Ikveld skal jeg på happy hour med free flow av vin og øl og italiensk buffet med Kristin, Kristine og mange andre nordmenn. Norsk gruppementalitet i utlandet er skummelt når alkoholen er billig. Blir gøy (: 


Lokal tid: 10.42 // Temperatur: 28*C og brygger opp til lynvær // Humør: gleder meg til ikveld :D

Kommentarer

  1. Takk for fine bilder og kommentarer! Vi ønsker deg alt godt de siste ukene i HK! Lykke til med eksamener! Klem fra Grefsen.

    SvarSlett
    Svar
    1. Så hyggelig at dere liker det :) Takk! Stor klem

      Slett

Legg inn en kommentar