Ninhvana Backpacker Resort

Vi er i paradiiiis. Vi ankom Nha Trang kl 04.30 igår tidlig, halvannen time før vi skulle. Turen var den mest humpete og uprofesjonelle vi har hatt så langt. Takk og lov at setebeltet funket, hvis ikke hadde jeg muligens falt ut av sengen haha. Vi ventet i halvannen time utenfor busskontoret og så halvannen time på kafeen hvor vi ble plukket opp av shuttlebussen. Det tok halvannen time å komme ut hit, men alle disse timene med venting og kjøring var sørenmeg verdt det.Bare se på dette paradiset!!!

  

Alt er inkludert; mat, drikke, massasje, yoga, manikyr og pedikyr, kajakk, standup paddle etc. For bare 325kr natten.Igår var vi på yoga i kveldssolen og slappet av i basseng og på solstoler og hadde megadeilig mat både til lunsj og middag:))) Idag har vi vært på jungeltur til et lite fossefall og badet, det var også nydelig. 
 

  Nå sitter jeg på solsengen etter å ha fått aromamassasje og pedikyr. Føler meg rimelig bortskjemt og privilegert. Nesten så jeg må skrive #blessed haha. Eller ikke. Vi har også valgt å ha en dag ekstra her mot å kutte ut en dag i Ho Chi Minh og gleder oss til to dager til på dette nydelige stedet. Peace out fra peaceful Alex. Lokal tid: 16.44 // Temperatur: 29*C // Humør: fredfull og fornøyd 

Kommentarer

  1. Så flott! Lurt å velge bort storbyen mot et ekstra døgn i Paradis.

    SvarSlett

Legg inn en kommentar